Трибестан Трибулус Терестрис при еректилна дисфункция и импотентност

Трибестан Трибулус Терестрис при еректилна дисфункция и импотентност

Какво е трибулус терестрис / трибестан?
Това е билка, която е позната у нас също и под наименованието Бабини зъби. Същата билка е използвана хилядолетия назад в медицината Аюрведа, където е била позната като мощен енергиен стимулатор, както за мъже така и за жени, а също така и като мощен афродизиак, също така е била препоръчвана на хора със занижено либидо.
Известна е лечебната способност на тази билка при проблеми с пикочните пътища, както и благоприятното й диуретично действие. При жените основно билката благоприятства климактеричните симптоми.

Проблеми с ерекцията, еректилна дисфункция и безплодие при мъже
Проблемите с ерекцията и еректилната дисфункция при мъжете е изключително често явление в днешни дни, като мащабът  му достига хоризонтите на целия свят и не са силно изразени само в България. 
Причините за това проблемно състояние могат да бъдат прекалено много, като започнем от заболявания на сърдечно-съдово ниво, проблеми с обмяната на веществата, неврологични проблеми, на психологическа основа, различните диабети и т.н. Освен здравните проблеми, причина за проблеми с ерекцията може да съществуват и при ежедневно претоварване и прекомерен стрес, безразборното хранене с нездравословни храни и последвало напълняване, честото употребяване на спиртни напитки и естествено липсата на ежедневно движение и сведената до минимум физическа активност.
Проблеми с ерекцията и еректилната дисфункция водят до излишно физическо и психическо неравновесие, а също така се оказва и често огромен проблем в семействата.
В днешни дни се смята, че над 160 милиона мъже в целия свят имат сериозни проблеми с ерекцията, като тенденциите са до 2030 година тази бройка да се увеличи двойно. Тъжна и лоша прогноза, но това твърдят учените.

Едни от основните проблеми, които водят до състояния като еректилна дисфункция са ниските нива на тестостерон при мъжете. Научни изследвания са доказвали точно това, че ниските или високите нива на тестостерон при мъжете съответно влияят по различен начин. Липсата на настроение и самочувствие, както и желание за полов акт са признаци за ниски нива на тестостеорн.
Провеждането на ежедневен прием на Трибестан / Трибулус Терестрис под формата на екстракт и като хранителна добавка в рамките на  60-90 дни, значително подобрява тези неблагоприятни състояния и излизането от положение на еректилна дисфункция.

Как действа трибулус терестрис / трибестан на нашия организъм?
Трибестанът е богат на активни съставки - стероидни сапонони, флаваноиди, алкалоиди, гликозиди, а точно тези съставки:
- повлияват положително либидото
- стимулират натрупването на мускулна маса
- подкрепят имунитета 
- забавят стареенето
- притежават силен адапогенен ефект
- регулират обмяната на мазнините в организма и намаляват нивата на лошия холестерол
- със сигурност са едни от най-добрите антиоксиданти
- значително подобряват настроението и енергийният запас на организма
- най-вече стимулират хипофизата да отделя лутеинизиращ хормон, който от своя страна играе първостепенна и важна роля в регулирането на свободния тестостерон и засиленото му произвеждане от Лаидиговите клетки в тестисите. 

Кой точно трибестан / трибулус терестрис да избера?
Напълно разбираемо е, ако се затруднявате в избора на подходящият продукт от нашия сайт. Причината затова е, че ние сме подбрали и ви предлагаме на разположение само доказали се продукти от брандове с високо ниво на производствените процеси. 
Със сигурност най-правилният избор е да изберете производители, които са заложили в състава на своя продукт екстракт от български трибестан. Целият свят знае, а и ние трябва да се гордеем с това, че най-добрата и най-богатата на активни съставки е именно българската суровина на билката трибулус терестрис. 

1. TribX 90 на американската фирма AllMax Nutrition се предлага в опаковка от 90 капсули, като 
всяка капсула е заредена с минимум 90% съдържание на стероидни сапонини като протодиосцин, диосгенинс, флаваноиди и алкалоиди. 
В една капсула от продукта се съдържат 750мг трибулус терестрис, като уникалното тук е, че над 90% от съдържанието е активни съставки. 
Суровината за направата на този трибестан е естествено най-добрата, а именно българската. Американците гордо са го написали на самия етикет на продукта - съдържа ултра концентриран екстракт от български билки!
Приемът на продукта е посочен в неговото описание.
При еректилна дисфункция ви препоръчваме да го употребявате поне 70-90 дни. Като ефектът и резултатите идват още след 1-вата седмица.

2. Tribuvar 500 SAN 90 капсули е произведен в САЩ и той също е един от Топ продуктите изградени на базата на трибестана или трибулус терестрис, както искате го наричайте.
Всяка капсула от тази добавка е заредена с 500мг екстракт от билката трибулус терестрис, като е стандартизирана да съдържа минимум 45% сапонини. 
Интересното отново тук е, че от SAN са решили да предложат разбира се най-доброто на пазара и те също са заложили на българската суровина.
Препоръчителният прием на Tribuvar 500 SAN 90 капсули можете да го видите в описанието на самия продукт.

3. Tribulus Terrestris Extreme 120caps BWG Germany е една много добра хранителна добавка, която може да се конкурира с най-добрите продукти в категорията на трибестаните. Един от основните плюсове на продукта е, че е Немско производство, а всичкиз сме запознати с високите стандарти за качество на всичко, което излиза от Германия. Продукта съдържа 120 капсули, като всяка една от тях е заредена с 750мг трибестан.  Една доза от продукта е равна на 3 капсули, а дневният ви прием на продукта трябва да е ориентиран към следните стойности – 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

Съвет от екипа на www.tribestan-bg.com
Еректилната дисфункция и проблемите последващи от подобно състояние не са вашето перманентно състояние.
Вие и всеки един мъж може да се справи с подобно положение! Променете начина си на хранене.
Ежедневното движение сред природата е ваш пръв приятел.
Увеличете приемът на течности – вода и фрешове, а не безалкохолни напитки и натурални сокове.
При възможност добавете трибулус терестрис към ежедневието си.

 

 29 май 2015

Още новини

6 съвета при използването на трибестан за мускулна маса и фитнес цели

Първо нека да разясним набързо какво по-точно е трибестанътТрибестан е по-познатото ни име в България на известната билка Трибулус Терестрис, а някои я наричат още и бабини зъби, на запад е известен като тревата на ...

Прием на Трибестан - Трибулус от жени

Научете всичко необходимо за приема на трибулус терестрис от жениПовечето информация и изследвания в света на медицината и спорта са правени за това как се отразява приема на трибестан от мъже, но за това как трибулус ...