Alpha Impact 120 капсули SAN

SAN
48.00 лв.40.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Alpha Impact увеличава либидото и половата мощ, стимулира мускулния растеж, значително подобрява силовите възможности, елиминира умората и подобрява енергичността.
И всичко това се постига благодарение на натуралния и естествено действащ богат състав на продукта: Трибестан / Трибулус Терестрис, Цинк, Магнезий и Витамин B6 плюс добавена Муира Пуама. Натурални съставки, които са доказали положителният си ефект още от десетилетия назад във времето.

Alpha Impact е проектиран от най-добрият американски производител за хранителни добавки SAN Nutrition.
Те винаги се стараят да предоставят модерни и работещи хранителни добавки на своите фенове. Alpha Impact е поредният нагледен прием за това, как от SAN Nutrition предлагат решения на някои от основните проблеми при мъжете и активните спортисти.

Тази добавка ще ви помогне да се справите в следните ситуации:
При липса на енергия, сила и желание за тренировка
Когато сте решили да качвате мускулна маса - Alpha Impact е първият ви приятел
Когато страдате от слабо либидо и липса на еректилна способност

Alpha Impact е изграден на базата на пет важни елемента:
Триебестан - билката, на която сме посветили този сайт. Няма как една хранителна добавка да има претенции за ефективност по отношение на либидото, мускулната маса и естественото повишаване на енергията, ако не съдържа Трибулус Терестрис - по-разпознаван у нас като Трибестан. Ще споменем само, че трибестанът в Alpha Impact е стандартизиран да съдържа поне 40% сапонини, което го прави ключов елемент в състава на продукта.
Муира Пуама - екстракт от растение богато на важни растителни химикали, които увеличават енергичността на спортистите, подобряват мозъчната дейност. Муира Пуама е определян като един от най-ефективните афродизиаци в света и е смятан за един от най-добрите агенти повишаващи половите възможности.
Цинк, Магнезий и Витамин B6 - това са 3 на пръв поглед прости микроелементи, но в същото време комбинацията им в това съотношение, в което са в Alpha Impact гарантират едни невиждани до сега спортни и полови резултати. Тази комбинация е по-известна в света на хранителните добавки, като ZMA. Трите минерала са от изключителна важност за поддържането на високите нива на тестостерон в мъжкия организъм, подобряват метаболизма, намаляват мускулните трески и повишават мускулната издръжливост.

Начин на приемане и препоръки за употреба:
1 доза се равнява на 4 капсули, като 1 доза се взема 20-30 минути преди лягане
Взема се всяка вечер непосредствено преди сън. Не е необходимо да приемате повече от указаната доза.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване