Mens Virility Power (За Полова Мощ) NOW Foods 60 капсули

NOW Foods
52.00 лв.44.98 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Mens Virility Power е хранителна добавка усилваща и подкрепяща сексуалният живот на мъжете.
Изграден от напълно естествени билкови екстракти, този натурален стимулатор на либидото превръща и най-изморените и подложени на ежедневен стрес мъже в истински зверове в леглото.

Накратко - плюсове и факти:
Специална формула само за мъже
Гарантирано повишава тестостерона, либидото и половата мощ при мъжете
Зарежда ви с енергия през целия ден
Повишава мускулната сила и работоспособност
Напълно натурален състав от високоефективни билкови екстракти

Еректилната дисфункция и липсата на либидо са симптоми, които са твърде често срещани в днешни дни. Причините за тези състояния при мъжете могат да са десетки - твърде натоварено ежедневие, лоша храна, ежедневният стрес на работа и т.н. От NOW Foods са запознати с тези факти и затова създадоха Mens Virility Power. Суплемент, чийто състав е проектиран да ви избави по напълно натурален начин от неприятните ситуации и да върне увереността и мъжкото във вас. Билките в Mens Virility Power ще ви осигурят висока потентност и нагон, мощна еректилна способност, енергичност, издръжливост и много мускулна сила.

Съдържание в 1 капсула:
Трибестан / Трибулус Терестрис с минимално съдържание от 45% сапонини - 75 мг.
Световноизвестният повелител на еректилната дисфункция и най-добрият стимулатор на либидото и половата активност. Познат у нас като трибестан, трибулус терестриса е билка призната в целия свят. Високото й съдържание на стероидни сапонини увеличават производството и нивата на тестостерона в мъжките полови органи, осигурява енергичност и сила на мъжете. За билката можете да прочетете допълнително - 5 причини да пиете трибестан трибулус терестрис, Трибестан - да научим повече за билката и Чай от трибестан - бабини зъби.

Мака 100 мг - Поддържа високото качество на спермата при мъжете и подобрява цялостно нейните функции и броя на сперматозоидите. Това е едно растение, което е изключително богато на редица макро и микронутриенти - аминокиселини, полиненасистени мастни киселини, сложни захариди, незаменими минерали и т.н.

Жен - Шен 50 мг, Епимедиум 375мг и Гинко Билоба 30мг - тези три съставки подпомагат продължителната ерекция и са много силни адаптогени. Превъзходни енергетични свойства. Тонизират и поддържад доброто настроение, подобряват подвижността на сперматозоидите.

Муира Пуама 100мг, Лют червен пипер 25мг и Дамиана 50мг действат благоприятно за по-доброто усвояване и максимално подобряват ефективността на другите билки, като съвместната работа и действие на целият комплекс поддържат високите стойности на либидото, плодовитостта и еректилната способност.

Начин на приемане:
Всеки ден приемайте 1 капсула 60 минути преди лягане.
Препоръчваме ви да приемате и още 1 капсула 30 минути преди полов акт.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване