Tribulus Extreme 90 caps NOW Foods

NOW Foods
79.00 лв.68.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribulus Extreme е широкоспектърна добавка произведена от NOW Foods, чиято основна цел е да подобри изцяло визията и самочувствието на мъжете.
Tribulus Extreme комбинира в състава си няколко различни по вид билки, стимулиращи по-високите нива на тестостерон, увеличават също така и половата мощ и либидото, стимулират мускулното нарастване, зареждат организма ви с енергия и увеличават мускулната сила.

Tribulus Extreme в частност дължи своите множество благоприятни ефекти основно на съдържащият се Трибестан - 1000 милиграма в доза. Трибестанът, както е известно на всички ни е една от най-известните билки в целия свят, чието стимулиращо действие върху половата система при мъжете е изкачило именно трибестанът на първите места за най-предпочитана и най-ефикасна билка в тази насока.

Съдържание в 2 капсули:
Tribulus Extract (Tribulus Terrestris / трибестан) - 1 грам - подкрепя собствената секреция на хормона тестостерон и активизира белтъчният синтез. Тези два ефекта от приема на Трибестан гарантират завишено либидо, покачване на мускулната маса, енергичност и висококачествено възстановяване.
Organic Raw Maca Root - 400 мг - една от най-използваните билки в целия свят за подкрепа на енергийните способности на организма, намаляване и предотвратяване на умората, стимулиране на имунитета и желанието за полов акт. При мъжете маката е спрягана за един от най-ефективните методи за подобряване качеството на спермата, а при жените маката вкарва в граници менструалните положения.
Ashwagandha Extract - 20 мг - Ашваганда или наричан още Индийски жен-шен. Ашвагандата притежава способности, които могат да подобрят силовите ви възможности  и цялостно да увеличат наличната енергия в тялото. Ашваганда е смятан за един от най-добрите адаптогени и предотвратява умората и намалява чувството на отпадналост.
Damiana - 30 мг - билка определяна като мощен афродизиак и увеличаваща способността и желанието за полов акт.
Green Tea Extract - 30 мг - Екстракт от зелен чай. За него е достатъчно да кажем, че е най-употребяваната напитка в света. Зеленият чай притежава многостепенна функционална система, която гарантира силно антиоксидантно действие, противовъзпалителен и енергизиращ ефект.
Epimedium Extract - 20 мг - изключително силен и ефикасен афродизиак, повишаващ еректилната способност при мъжете и увеличаващ енергийният запас в организма.

Прием:
Всеки ден приемайте 2 капсули 30 минути след закуска.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване