TribX90 90caps AllMax Nutrition

AllMax Nutrition
44.00 лв.38.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Факти и плюсове за продукта на AllMax Nutrition - TribX90: 
- 90% сапонини 
-Естествен стимулатор на тестостерона 
-Силно концентриран екстракт 
-Мощен стимулатор на либидото 
-Засилва сексуалното желание 

Всяка капсула съдържа минимум 90% Сапонини - двойно повече от същия тип продукти съдържащи Трибестан. Най-чистата и потентна формула, чиста суровина и абсолютно чист трибулус. Трибестана е безопасен за мъже и жени. Трибулуса набира бързо огромна популярност при атлетите, защото увеличава силата и издръжливостта. Клинични изследвания показват, че трибестана подпомага кръвното налягане и здравословните норми на холестерола. Подпомага здравословното сексуално състояние.

AllMax Nutrition ви предоставя суровина с най-високо качество от 100% чист Български Трибулус Терестрис
Проведените лабораторни тестове показа много високо съдържание на стероидни сапонини в 90% с помощта на високоефективна хроматография. Билката в TribX90 AllMax Nutrition е събирана собственоръчно в пика на сезонния растеж(само един месец в годината е най-подходящ за събиране на билката) за да ви гарантира висока концентрация на алкалоиди, пълен спектър от 90% стероидни сапонини - най-чистите и най-концентрираните активни фитохимикали! Повечето продукти от категорията и съдържащи трибестан съдържат най-много от 40% до 50% сапонини. 

1. Какво е TribX90?
Продукта ви доставя висококачествен и чист 100% Български Tribulus Terrestris. Клинични изследвания доказват, че при приема на трибестан увеличава здравословното състояние на либидо функцията при мъжете, като поддържа сексуалното желание. 

2. Кой може да използва TribX90? 
Атлетите използват Tribulus Terrestris, заради способноста му да увеличава собственото производство на тестостерон. Трибестана се използва от множество атлети на световно ниво, действието му се е доказало през годините и спечелило доверието на атлетите. 

3. Как да приемам TribX90 на AllMax Nutrition? 
Приемайте 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване